TARIEVEN

 

Tarieven

In iedere zaak is het bij Hoentjen Advocatuur mogelijk om, indien u dat wilt, vooraf tot een vaste prijsafspraak voor de gehele opdracht te komen. Op deze manier komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Bovendien kan het gemiddelde uurtarief daardoor lager uitvallen.

Hoentjen Advocatuur hanteert een uurtarief dat is afgestemd op de aard en omvang van de te verrichten werkzaamheden. Er worden geen kantoorkosten in rekening gebracht. Flexibele prijsafspraken zijn altijd bespreekbaar, bijvoorbeeld in de vorm van een korting bij grotere opdrachten, of een lager uurtarief in combinatie met een “succes fee” indien het gewenste resultaat bereikt wordt.

 

afbeelding statue of justice

statue

 

Gratis intake

Bij Hoentjen advocatuur worden voor het eerste intakegesprek geen kosten in rekening gebracht. Ook voor een snelle eerste juridische beoordeling van een zaak kunt u altijd contact opnemen, zonder dat daar direct een factuur tegenover staat.

Het maken van een afspraak of het voorleggen van vragen kan plaatsvinden per telefoon, e-mail, of via het contactformulier. Ga hiervoor naar de contactpagina.